Baccarat

Ben je een beginner in de kansspelletjes? Dan is Baccarat zeker een aanrader voor jou. Dit kaartspel is leuk én simpel om te spelen. Lees hieronder hoe je het speelt en hoe je kunt winnen!

Wat is Baccarat?

Baccarat is een kaartspel. De meest gespeelde variant in Nederland is Punto Banco, ook wel bekend als de Noord-Amerikaanse baccarat. Het kansspel lijkt in het begin misschien ingewikkeld om te spelen, maar is juist erg simpel. Dit maakt het een zeer geschikt spel voor beginners. Ook heeft het casino maar een klein voordeel, waardoor je meer kans maakt om geld te winnen.

Hoe speel je Baccarat?

Het spel begint met het plaatsen van jouw inzet. Je bepaalt zelf waar je je geld op in zet: de speler, de bank, of op gelijkspel. De dealer pakt en toont de kaarten, zelf raak je dus geen kaart aan tijdens dit spel.

Het doel is zo dicht mogelijk bij het getal 9 uit te komen. De bank en de speler krijgen allebei twee kaarten. Wanneer iemand na het trekken van de eerste twee kaarten een waarde van 8 of 9 heeft, stopt het spel. Dit wordt een ‘natural win’ genoemd. Degene die het dichtst bij de 9 zit wint de ronde.

Je hoeft niet zelf na te denken of je een derde kaart wilt trekken of niet, want dat wordt bepaald door de regels van het spel. Ook de dealer volgt de regels van het spel en die bepalen of de bank nog een extra kaart mag trekken.

Hoe win je Baccarat?

Baccarat is puur een gokspel. De regels van het spel bepalen of er nog een kaart getrokken gaat worden of niet. Zelf heb je er dus geen invloed op. Met Baccarat hoef je dus ook geen ingewikkelde trucjes of tactieken toe te passen: je kunt gewoon gaan spelen. Dat maakt dit spel tot één van de meest geschikte spellen voor beginners. De manier om Baccarat te winnen is dus: geluk hebben!